De initiatiefnemers van de serie online interviews: Joren Jurgens (links), Melanie Breed en Rob Wieleman.
De initiatiefnemers van de serie online interviews: Joren Jurgens (links), Melanie Breed en Rob Wieleman. Foto: Matthijs van Doesburg

Online interviews voor ondernemers en bedrijven

Zakelijk

Er start dinsdag 7 april om 09.00 uur een serie van 20 interviews voor ondernemers en bedrijven. Live uitgezonden en daarna beschikbaar via YouTube. De interviews gaan over allerlei onderwerpen die juist ook in de huidige economische crisissituatie interessant zijn. Realistisch, maar niet elkaar (verder) de put in praten. Informatief en inspirerend. 

Thema’s die onder andere langs zullen komen zijn: arbeidsrecht, financiële steunmaatregelen, vastgoedrecht, ict, hrm en marketing. Op dinsdag 7 april wordt Claudia van Meurs-Janssens (advocaat bij Köster Advocaten) geïnterviewd over huur en verhuur van bedrijfspanden. Veel ondernemers die getroffen zijn door de coronacrisis en die een pand huren, worstelen met vragen. Op woensdag 8 april is Jan Maarschalk (accountant bij Maarschalk Ligthart) te gast. Hij zal worden geïnterviewd over de financiële steunmaatregelen van het kabinet.

De interviewserie is een initiatief van Kennemer Business zakennetwerk. Dat organiseert normaal 12 zakenevenementen per jaar. Die mogen op dit moment natuurlijk niet. Het ondernemersnetwerk wil met deze interviewserie ondernemers, bedrijven en werkgevers op een andere wijze van dienst zijn. Alle interviews vinden plaats in het nieuwe studiocomplex van Pixel Universe in de Waarderpolder. Zij beschikken over professionele studio’s voor professionele opnamen en uitzendingen. De interviews zijn van 7 april tot en met eind mei elke dinsdag, woensdag en donderdag om 09.00 uur live en openbaar op Facebook Live. Interviewer is Kennemer Business-ondernemer Rob Wieleman. De interviews worden ook gepubliceerd op het open YouTube-kanaal van Kennemer Business zakennetwerk.

Uit de krant