Landgoed Keukenhof vanaf maandag weer toegankelijk voor bezoekers | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl
Het landgoed rond Kasteel Keukenhof gaat maandag weer open voor publiek.
Het landgoed rond Kasteel Keukenhof gaat maandag weer open voor publiek. (Foto: pr)

Landgoed Keukenhof vanaf maandag weer toegankelijk voor bezoekers

Het landgoed rond Kasteel Keukenhof is vanaf maandag 11 mei weer geopend. Nu de coronaregels versoepeld worden, is in overleg met Gemeente Lisse besloten dat het landgoed weer toegankelijk kan zijn voor bezoekers.

Vanaf maandag kan iedereen weer heerlijk wandelen in de kasteeltuin en het bos. De buitenweide van de kinderboerderij is toegankelijk. De dierenstal blijft voorlopig dicht.
Het gezellig terras bij de Hofboerderij mag pas vanaf 1 juni weer open. De afgelopen weken zijn de Hofboerderij en het terras opgeknapt. Homemade Catering maakt zich klaar voor een mooi seizoen.
Ook voor het kasteelterrein geldt dat de richtlijnen van het RIVM om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen van kracht zijn. Bezoekers moeten zorgen dat ze op 1,5 meter afstand van anderen blijven.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>