Logo lissernieuws.nl
Niet iedereen is even vaardig met de tablet of smartphone. Met name ouderen hebben in dat opzicht vaak een achterstand. Met speciale lessen worden zij er ook handiger in.
Niet iedereen is even vaardig met de tablet of smartphone. Met name ouderen hebben in dat opzicht vaak een achterstand. Met speciale lessen worden zij er ook handiger in. (Foto: pexels.com)
Senioren

Tablet- en iPad-lessen voor ouderen aan huis

In deze tijd van thuisblijven is het fijn als ouderen hun wereld kunnen vergroten en via beeldbellen toch contact kunnen maken met familie. Om dit mogelijk te maken, start Marente met tablet- en iPad-lessen aan huis.

In een paar lessen leert men thuis om te gaan met de iPad of tablet en wordt de wereld vergroot in deze tijd van thuisblijven. Van beeldbellen met familie tot Facebook en Buienradar tot online de krant lezen. De lessen worden een-op-een gegeven door een ervaren docent. Uiteraard houdt zij rekening met de geldende richtlijnen van het RIVM en met uw veiligheid. Tijdstip en de geschikte dag worden in overleg met u afgesproken. Het is ook mogelijk om de lessen te volgen op een smartphone (bijvoorbeeld iPhone).

Aanmelden
Aanmelden kan bij Ledenservice Marente via telefoonnummer 071-409 32 23. Meer informatie over de lessen en (online) cursussen staat op www.marente.nl/ledenvoordeel.

Meer berichten