Logo lissernieuws.nl
Geregeld zorgen voor je zieke moeder, terwijl je ook je kinderen moet begeleiden voor school en zelf ook nog eens werkt. Daar lopen steeds meer volwassenen tegenaan. Hoe je daarin de juiste balans vindt, kom je te weten in de onlineworkshop.
Geregeld zorgen voor je zieke moeder, terwijl je ook je kinderen moet begeleiden voor school en zelf ook nog eens werkt. Daar lopen steeds meer volwassenen tegenaan. Hoe je daarin de juiste balans vindt, kom je te weten in de onlineworkshop. (Foto: pexels.com)

Digitale workshop voor werkende mantelzorgers

WelzijnsKompas Hillegom-Lisse organiseert samen met de Stichting Werk&Mantelzorg een workshop voor werkende mantelzorgers op 2 en 9 juni. De workshop wordt digitaal gegeven zodat je deze vanuit huis kan volgen. Uiteraard met de nodige instructies en uitleg.

Werk combineren met mantelzorg is tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld. Gemiddeld 1 op de 4 werknemers combineert werk met mantelzorgtaken en dat aantal groeit. Maar hoe wordt dit op een gezonde manier gedaan?
Hoe worden zorgtaken thuis gecombineerd met de verantwoordelijkheden op de werkvloer en hoe houdt men een gezonde balans? Van welke (wettelijke) regelingen en ondersteuning kan je gebruikmaken? Hoe ga je hierover in gesprek met de leidinggevende? Over al deze onderwerpen gaat deze workshop. Er is kennisoverdracht, je krijgt handvatten aangereikt en er is ruimte voor het uitwisselen van ervaringen, vragen en tips.

Aanmelden
De workshop vindt plaats op dinsdag 2 en 9 juni van 19.30 tot 21.30 uur. Digitale inloop vanaf 19.00 uur, thuis vanachter de eigen computer of laptop. Er kunnen maximaal 15 mantelzorgers deelnemen. Aanmelden kan tot 26 mei. Neem hiervoor contact op met Marjon Wagemans van WelzijnsKompas Hillegom-Lisse, 0252 757100 / mantelzorg@welzijnskompas.nl. Ook voor meer informatie kun je hier terecht.

Meer berichten