Logo lissernieuws.nl
Marijke Schermer.
Marijke Schermer. (Foto: Tessa de Boer Posthuma)
Kort nieuws

Online interviews met schrijvers

Bibliotheken en Probiblio organiseren een wekelijkse serie online-interviews met schrijvers - Ontmoet Schrijvers Online, te beginnen op donderdag 21 mei met schrijver Alex Boogers.

Gedurende zeven weken kan het publiek verschillende schrijvers via een webinar ontmoeten en vragen stellen. Ontmoet Schrijvers Online vindt iedere donderdagavond van 19.30 tot 20.30 uur plaats via het Goto-webinarsysteem van de Koninklijke Bibliotheek. Aanmelden voor één of meerdere webinars kan via de website van Bibliotheek Bollenstreek www.bibliotheekbollenstreek.nl

Elke week organiseert een andere bibliotheek uit Zuid-Holland Ontmoet Schrijvers Online waarbij het eerste half uur een lokale interviewer een gesprek voert met de schrijver. Vervolgens hebben de deelnemers een halfuur de tijd om hun eigen vragen te stellen.

Het programma
Auteur Alex Boogers trapt af op 21 mei. Op 28 mei is Paulien Cornelisse de gast, op 4 juni Splinter Chabot en op 11 juni wordt Marijke Schermer geïnterviewd door Ivan Borghstijn. Dit interview op 11 juni is een samenwerking tussen Grimbergen Boeken en de Bibliotheek Bollenstreek. Op 18 juni is Suzanna Jansen aan de beurt, gevolgd door Eva Vriend (nog niet zeker) op 25 juni. Het laatste interview is op 2 juli met Esther Gerritsen.

Meer berichten