De Grote Kerk in Lisse.
De Grote Kerk in Lisse. Foto: website pkn Lisse

Diensten en uitzendingen juni Protestantse Gemeente Lisse in wording

Geloof & Religie

De Hervormde gemeente en de Gereformeerde kerk in Lisse zijn in een proces van fusie. Vooruitlopend op het definitieve besluit worden sinds 1 januari 2020 tot de fusiedatum elk van de drie kerkgebouwen afwisselend een maand gebruikt voor de zondagse vieringen. In de maand juni vinden alle diensten in de Grote Kerk, Heereweg 250 plaats. De diensten worden gehouden met maximaal 30 deelnemers.

In deze maand worden ze nog steeds door Bo, omroep van de Bollenstreek, op de voorafgaande zaterdag om 11.00 uur opgenomen en op zondag omstreeks 12.00 uur uitgezonden. Tijdens de tv-opname op zaterdag wordt de dienst ook via de kerkradio (KR) uitgezonden.

Schema voor de maand juni
- De dienst van 7 juni met ds. J.P. Kraaijeveld wordt zaterdag 6 juni om 11 uur opgenomen (en is dan live te beluisteren via kerkradio). De uitzending is zondag 7 juni om 12 uur te zien bij Bo-TV.
- De dienst van 14 juni met ds. A. Moolenaar wordt zaterdag 13 juni om 11 uur opgenomen (en is dan live te beluisteren via kerkradio). De uitzending is zondag 14 juni om 12 uur te zien bij Bo-TV.
- De dienst van 21 juni met ds. E.R.V. Schuddebeurs wordt zaterdag 20 juni opgenomen (en is dan live te beluisteren via kerkradio). De uitzending is zondag 21 juni om 12 uur te zien bij Bo-TV.
- De dienst van 28 juni met ds. A. Moolenaar wordt zaterdag 27 juni opgenomen (en is dan live te beluisteren via kerkradio). De uitzending is zondag 28 juni om 12 uur te zien bij Bo-TV.

Uit de krant