Logo lissernieuws.nl
Geen grote wandelgroepen dit jaar, want de avondvierdaagse kan in de huidige vorm niet doorgaan. In een klein groepje of alleen kun je wel lopen voor een medaille.
Geen grote wandelgroepen dit jaar, want de avondvierdaagse kan in de huidige vorm niet doorgaan. In een klein groepje of alleen kun je wel lopen voor een medaille. (Foto: pixabay)

Doe mee aan de avondvierdaagse 'Home Edition'

Zoals iedereen heeft kunnen vernemen, kan dit jaar de reguliere avondvierdaagse van Lisse en Lisserbroek geen doorgang vinden. Toch kun je de medaille wél verdienen.

In samenwerking met de Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN) kan de organisatie van de avond4daagse Lisse en Lisserbroek deze zomer als alternatief een speciale 'Home Edition' van de avondvierdaagse aanbieden. Wil je ook dit jaar je enige echte avond4daagsemedaille verdienen of wil je misschien van je coronakilo’s af? Geef je dan op voor dit mooie initiatief!

Vier routes
Tijdens deze speciale editie van de avondvierdaagse kun je in de periode van 1 juni t/m 31 augustus vier dagen wandelen vanaf je eigen huisadres. Voor 5 euro krijg je toegang tot de eRoutes-app waarmee je vier keer een nieuwe route kunt gaan lopen. Je bepaalt zelf het tijdstip en de dagen waarop je loopt, als je de vier routes maar binnen een periode van twee weken aflegt. De afstanden waarvoor je kunt kiezen zijn 2,5 km, 5 km en 10 km. Na afloop ontvang je de avond4daagsemedaille bij je thuis.

Aanmelden
Voor meer informatie en aanmelden, zie de site avond4daagse.nl. Bij het lopen van de routes gelden de richtlijnen van het RIVM en de rijksoverheid of lokale overheid.

Meer berichten