Gratis seminar van Steenbergen Advocaten verplaatst naar 17 september | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl
Foto: pixabay

Gratis seminar van Steenbergen Advocaten verplaatst naar 17 september

VOORHOUT •  Het volgende gratis Steenbergen Advocaten Seminar stond gepland voor 18 juni. Helaas is het nog niet verantwoord om een grote groep ondernemers op kantoor te ontvangen. Daarom is het seminar verplaatst naar 17 september.

Dit tweede seminar van 2020 gaat over debiteurenbeheer en incasso. Peter Steenbergen en Jeroen Joustra hebben weer een praktische, informatieve en interactieve presentatie voorbereid. Deelnemers krijgen tips en tricks voor de organisatie van hun debiteurenbeheer, de aanpassing van hun algemene voorwaarden en de succesvolle incasso bij probleemdebiteuren. Het resultaat zal zijn dat facturen beter en sneller worden betaald. Dus een betere liquiditeitspositie, minder discussies en afboekingen, tevreden klanten en een professionele organisatie.
Tijdens het seminar kunnen deelnemers hun ervaringen delen en vragen stellen. Achteraf ontvangen zij een mailing met een samenvatting en meer juridische uitleg. Het seminar eindigt met een gezellige netwerkborrel. Aanmelden kan nog op: www.steenbergenadvocaten.nl. Wie zich al aangemeld had voor de eerste datum (18 juni) is automatisch aangemeld voor 17 september.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>