Lisa wint pannenkoeken voor de hele klas | Lissernieuws
Logo lissernieuws.nl
Lisa met mascotte Pannenkoe en Mirjam van der Werff.
Lisa met mascotte Pannenkoe en Mirjam van der Werff. (Foto: Ruth Eppink)

Lisa wint pannenkoeken voor de hele klas

Het leek woensdag 17 maart wel feest in groep 5-6 Dolfijnen van De Waterval in Lisse. Aan het eind van de ochtend bezocht Mirjam van der Werff van restaurant Pannenkoe de klas met een grote stapel pannenkoeken, poedersuiker en stroop.

Door Ruth Eppink

De 9-jarige Lisa Meeuwissen had begin dit jaar meegedaan aan een kleurwedstrijd van het restaurant en met haar kleurplaat won ze pannenkoeken eten met de hele klas. In de oorspronkelijke opzet zouden de leerlingen bij Pannekoe aan de Kanaalstraat 22A komen eten, maar dit kon vanwege corona niet doorgaan. Dus besloot Mirjam het andersom te doen. Samen met haar man en mascotte Pannenkoe bezocht zij de klas. Daar werden ze met gejuich onthaald. Vooral de mascotte mocht op veel aandacht rekenen, de kinderen kwamen steeds even knuffelen.

Versieren
Alle kinderen gingen hun handen wassen en vervolgens weer aan hun tafeltje zitten, waar inmiddels bordjes waren neergezet. Terwijl haar klasgenoten alvast begonnen met het versieren van hun pannenkoek, ging Lisa nog even op de foto met haar winnende kleurplaat, de mascotte en Mirjam. Daarna kon ook zij lekker van haar welverdiende pannenkoek gaan genieten.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225537&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225535&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=lissernieuws.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=216" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>