Logo lissernieuws.nl
Om de terrassen meer de ruimte te kunnen geven, is 't Vierkant afgesloten voor verkeer.
Om de terrassen meer de ruimte te kunnen geven, is 't Vierkant afgesloten voor verkeer. (Foto: Ruth Eppink)

Wat vind jij van de ruimere terrassen op 't Vierkant? Geef je mening door!

De coronamaatregelen zijn per 1 juni versoepeld. Eén van deze versoepelingen is dat de horeca weer gedeeltelijk open mag.

Horecazaken mogen binnen maar een beperkt aantal gasten verwelkomen. Daarom is gekeken of zij buiten wat meer ruimte kunnen krijgen, zodat zij wat meer gasten kunnen ontvangen. Bij wijze van proef zijn hiervoor verkeersmaatregelen genomen, waaronder de afsluiting van ’t Vierkant. De tijdelijke maatregelen duren tot en met 30 juni. Vanaf 1 juli gelden zelfs verdere versoepelingen, maar de anderhalvemeterregel blijft van kracht.

De gemeente Lisse is benieuwd naar jouw mening over deze tijdelijke maatregelen. We willen graag van inwoners, ondernemers en bezoekers horen wat je van de verkeersmaatregelen en de verruiming van de terrassen in de maand juni vindt. Hiervoor is een korte vragenlijst gemaakt, te vinden op de website van de gemeente, www.lisse.nl. Invullen duurt enkele minuten en kan tot 26 juni 17.00 uur. De uitkomsten van de vragenlijst worden meegenomen in de beoordeling van de proef en bij de gedachtevorming over de periode hierna.

Meer berichten