Emanuel van der Wiel, Joost Barda en Pascal Gabler zijn de nieuwe eigenaren van het Microformat-pand. Zij gaan er een bedrijfsverzamelpand van maken.
Emanuel van der Wiel, Joost Barda en Pascal Gabler zijn de nieuwe eigenaren van het Microformat-pand. Zij gaan er een bedrijfsverzamelpand van maken. Foto: pr

Nieuwe bestemming voor pand Microformat

Zakelijk

Het oude pand van Microformat aan de Heereweg 331 heeft eindelijk een nieuwe bestemming. Het is gekocht door drie ondernemers die er een bedrijfsverzamelpand van willen maken.

De nieuwe eigenaren Emanuel van der Wiel, Joost Baarda en Pascal Gabler hebben vrijdag 19 juni de sleutels in ontvangst genomen en Microformat omgedoopt tot Bij1. De komende tijd staat een grondige renovatie van het gebouw op de planning. Er komen kantoorruimtes van 16 tot 250 vierkante meter die aan de eisen van nu en de toekomst voldoen. Daarnaast worden er speciale ruimtes ingericht voor het ontvangen van klanten, om te vergaderen of voor het geven van workshops of lezingen. Ook komt er een ruimte voor zzp'ers die een flexibele werkplek zoeken. Het oude gedeelte dat veel sportclubs gebruiken als verzamelplek zal worden afgesplitst van het kantoorgedeelte. De eerste bedrijven kunnen er deze zomer hun intrek al nemen.

Uit de krant