Logo lissernieuws.nl
Soms loop je met vragen, waar je zelf geen antwoord op hebt. Over je relatie, de opvoeding van je kind of over sombere gevoelens. Dan kun je terecht op het spreekuur van Bewust Bollenstreek.
Soms loop je met vragen, waar je zelf geen antwoord op hebt. Over je relatie, de opvoeding van je kind of over sombere gevoelens. Dan kun je terecht op het spreekuur van Bewust Bollenstreek. (Foto: pixabay)
Kort nieuws

Bewust Bollenstreek start gratis spreekuur

Heb je een vraag over je gezondheid? Loop je vast in je relatie, je werk, in de opvoeding van je kind? Zoek je wegen hoe om te gaan met een depressie of burn out? Wil je daar graag met iemand over praten? 

Deze tijd vraagt om een andere aanpak, daarom houdt Bewust Bollenstreek vanaf woensdag 5 augustus iedere woensdag van 09.00-10.30 uur gratis spreekuur. Je kunt sparren met een van de aanwezige coaches en therapeuten. Op de agenda op de website kun je zien welke professionals spreekuur houden, mocht je op zoek zijn naar specifieke begeleiding. Je bent welkom in de ontmoetingsruimte aan het Lindenplein 6 in Noordwijk. Meer informatie op www.bewustbollenstreek.nl/agenda.

Meer berichten