Logo lissernieuws.nl
De kinderrommelmarkt is een jaarlijks succes. De 2020-editie wordt een beetje anders van opzet, vanwege de coronamaatregelen.
De kinderrommelmarkt is een jaarlijks succes. De 2020-editie wordt een beetje anders van opzet, vanwege de coronamaatregelen. (Foto: Fred Bakker)

Kinderrommelmarkt in Lisse op 29 augustus

In Dorpshart Lisse is op zaterdag 29 augustus een gezellige kinderrommelmarkt! Kinderen kunnen deze dag hun oude speelgoed verkopen en zo een zakcentje verdienen. 

Op kleedjes worden de mooiste spullen uitgestald, van puzzels tot boekjes en van poppen tot spelletjes. Zoek je nog leuk en gebruikt speelgoed om je voorraad aan te vullen? Of ben jij nog op zoek naar nieuw speelgoed of zoek je een specifiek boekje, puzzeltje of spelletje? Dan ben je in op zaterdag 29 augustus in Dorpshart Lisse aan het goede adres. Vanaf 10.00 uur is de rommelmarkt geopend en presenteren de jongste inwonertjes van Lisse hun spulletjes voor zachte prijsjes. Wie weet heb je geluk en vind je precies waar je naar op zoek bent.

Coronaproof
De kinderrommelmarkt heeft vanwege het coronavirus dit jaar een andere locatie. Omdat in de winkelstraat het helaas niet mogelijk was de kinderrommelmarkt coronaproof te organiseren, is besloten om uit te wijken naar het plein achter De Gewoonste Zaak. De markt gaat om 10.00 uur van start en om 14.00 uur hoopt iedereen ‘los’ te zijn.

Inschrijving
De inschrijving is geopend en loopt al storm, dus wil je nog een plekje bemachtigen dan moet je snel zijn. Er is dit jaar namelijk een beperkt aantal plaatsen en vol = vol. Inschrijven is alleen digitaal mogelijk via de website van Dorpshart Lisse.
De toegang is gratis, maar er zijn extra maatregelen genomen. Zo is er een maximum aantal bezoekers op het terrein, wordt bezoekers gevraagd vooraf de handen te desinfecteren en ziet men erop toe dat de 1,5 meter afstand wordt gewaarborgd.

Meer berichten