Afbeelding
Foto: pr

Zomercursus theater en zang bij Jeugdtheaterschool Flores

Cultuur

Kinderen en jongeren kunnen van maandag 24 tot en met vrijdag 28 augustus meedoen aan de zomercursus van Jeugdtheaterschool Flores. Iedere dag zijn er theater- en zanglessen voor kinderen en jongeren. De lessen starten om 10.00 uur voor kinderen vanaf 4 jaar en om 11.30 uur voor jongeren vanaf 12 jaar en vinden plaats in Floralis aan het Floralisplein 69. De zomercursus wordt afgesloten met een presentatie in de theaterzaal. 

Met de zomercursus start Jeugdtheaterschool Flores de theater- en zanglessen weer op voor het eerst sinds maart. In oktober begint het nieuwe seizoen met cursussen voor kinderen en jongeren van 2 tot en met 24 jaar. De zomercursus is een perfecte kennismaking met Jeugdtheaterschool Flores, maar is er ook voor degene die al meer ervaring hebben en graag weer aan de slag willen. De zomercursus is er voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar en voor jongeren vanaf 12 jaar. De groepen worden gemaakt op basis van de leeftijd. De lessen worden gegeven door gediplomeerde docenten die opgeleid en werkzaam zijn in de podiumkunsten. 

Docenten
Tijdens de zomercursus worden de theaterlessen gegeven door Iris van Lieshout en de zanglessen door Sannah Aukes. Iris is in 2019 afgestudeerd aan de opleiding Docent Theater in Arnhem. In haar lessen en repetities zet Iris verbeelding en humor in om ideeën tot leven te brengen op de speelvloer. Sannah behaalde in 2019 haar diploma Muziektheater. De focus in haar lessen ligt, naast een basis aan zangtechnieken, op de tekstinterpretatie en het onderzoek naar een gezamenlijke sound.

Aanmelden
Aanmelden voor de zomercursus, die 59 euro kost, kan via info@jtsflores.nl. De lestijden zijn van 10.00 – 11.30 uur (4 t/m 12 jaar) 11.30 - 13.00 uur (12+).

Uit de krant