Met de opbrengst van Sam's Kledingactie kan Cordaid zorgen voor water en sanitair in Ethiopië onder het motto: Water voor meer weerbaarheid.
Met de opbrengst van Sam's Kledingactie kan Cordaid zorgen voor water en sanitair in Ethiopië onder het motto: Water voor meer weerbaarheid. Foto: pixabay

Sam’s Kledingactie voor Ethiopië

Algemeen Goede doelen

Sam’s Kledingactie houdt ieder voor- en najaar actiedagen om zo extra veel kleding op te halen voor het goede doel. Deze keer is gekozen voor hulp aan Ethiopië voor het verkrijgen van schoon water en sanitair.

De honderden vrijwilligers van Sam’s Kledingactie zamelen grotendeels het hele jaar door kleding en schoenen in voor het goede doel. Zij doen dit vanuit een depot aan huis of bij een bedrijf, school of kerk. Op zaterdag 17 oktober kan men in Lisse herdraagbare kleding en schoenen inleveren bij het Paus Franciscus Huis (naast de kerk) aan de Heereweg 271. De Sam’s vrijwilligers zijn dan van 10-12.00 uur aanwezig om uw goederen in ontvangst te nemen. Wie niet in staat is de kleding te brengen, kan bellen naar 0252 - 411135 om het op te laten halen op het huisadres.

Uit de krant