Logo lissernieuws.nl
<p>Hanneke Kruijf.</p>

Hanneke Kruijf.

(Foto: pr)
Keukenhof

Hanneke Kruijf versterkt Keukenhof als relatiemanager

Hanneke Kruijf is per 1 oktober het sales- en marketingteam van Keukenhof als relatiemanager komen versterken. In haar nieuwe functie is Kruijf verantwoordelijk voor de ontwikkeling van activiteiten met toeristische-, retail- en pr-relaties die het bezoek naar Keukenhof stimuleren of die het imago als Holland bloemenland bevorderen.

Kruijf was voor haar aanstelling werkzaam bij Talpa E-Commerce als senior accountmanager, verantwoordelijk voor partnerships binnen de (muziek)entertainment en leisurebranche. 20 jaar geleden is zij begonnen in de media en heeft haar kennis verrijkt bij bedrijven als SBS, RTL, Schiphol en Talpa.
Kruijf heeft zin in haar nieuwe uitdaging: “De functie relatiemanager bij Keukenhof is voor mij een unieke kans. Ik houd van het creëren van goede sterke banden met partners. Ik kijk er naar uit om met hen in gesprek te gaan om de samenwerking uit te bouwen.”
Keukenhof is enthousiast over de komst van Kruijf. De omgeving waarin Keukenhof opereert verandert snel en Keukenhof wil haar toonaangevende positie als icoon van Holland behouden. Door haar ervaring en enthousiasme is Kruijf een goede sparringpartner voor de relaties van Keukenhof, waardoor mooie samenwerkingen kunnen ontstaan.

Meer berichten