Logo lissernieuws.nl
<p>Jongeren zijn vaak bang buiten de boot te vallen en doen daarom soms dingen die ze eigenlijk niet willen. Hoe kun je je kind daartegen wapenen? Daarover gaat het webinar van het CJG.</p>

Jongeren zijn vaak bang buiten de boot te vallen en doen daarom soms dingen die ze eigenlijk niet willen. Hoe kun je je kind daartegen wapenen? Daarover gaat het webinar van het CJG.

(Foto: pexels.com)

Webinar over ‘Tieners en sociale druk & groepsdruk’

Het Centrum voor Jeugd en Gezin houdt op 19 november 2020 in samenwerking met Tischa Neve een webinar over het ondersteunen van tieners bij sociale druk of groepsdruk. Het is bedoeld voor alle ouders met kinderen van 10 tot en met 18 jaar uit Hollands Midden.

De puberteit is een roerige tijd. Jezelf leren kennen, je staande houden en je plek vinden tussen leeftijdsgenoten én omgaan met alle verwachtingen van ouders, anderen en sociale media. Er wordt steeds meer druk op jongeren gelegd en dat valt niet altijd mee.
In dit webinar geeft bekend kinderpsycholoog en opvoedkundige Tischa Neve ouders praktische tips en staat ze stil bij de rol als ouder als tieners sociale druk of groepsdruk voelen.
Dit webinar vindt plaats op donderdag 19 november van 20.30 tot 21.30 uur. Aanmelden voor de gratis CJG-webinar kan via www.cjgcursus.nl.

Meer berichten