Voor het eerst een virtueel ZZ Circuit, in plaats van de normale, drukbezochte, wedstrijden. Mooi dat het ook zo kan!
Voor het eerst een virtueel ZZ Circuit, in plaats van de normale, drukbezochte, wedstrijden. Mooi dat het ook zo kan! Foto: pr

LJ Sport Ter Speckeloop vindt virtueel plaats

Verenigingen Sport

Een succesvol terugkerend evenement als de LJ Sport Ter Speckeloop bij AV De Spartaan zou bijna niet doorgaan vanwege de coronamaatregelen. Gelukkig heeft het Zorg en Zekerheid Circuit samen met de sponsoren en de lokale verenigingen een uniek loopcircuit opgezet. 

De LJ Sport Ter Speckeloop is de eerste virtuele wedstrijd uit een reeks van acht. Je loopt ‘m tussen 28 november en 13 december 2020. Op 4 november ging de inschrijving open en daar is al massaal op gereageerd. Het is nog steeds mogelijk om in te schrijven, ga naar www.zorgenzekerheidheidcircuit.nl. Voor 3 euro doe je mee met deze loop en ontvang je na afloop een medaille. Loop je zes van de acht wedstrijden, dan ontvang je een sportshirt van deze unieke sportervaring. Met de hiervoor speciaal ontwikkelde app wordt het nog makkelijker om de gekozen afstand per loop af te leggen. Per virtuele loop krijgen deelnemers 16 dagen de tijd om een afstand af te leggen. Dit kan op eigen tempo, waar en wanneer je maar wil. En je kunt de afstand naast hardlopen ook lekker wandelen. Informatie over de app en de loop ontvang je kort voor elke wedstrijd. De Spartaan hoopt op veel enthousiaste deelnemers, want bewegen in deze tijd is goed voor de mentale en fysieke gezondheid.
Ga naar www.zorgenzekerheidheidcircuit.nl voor meer informatie, inschrijving en de agenda van de overige wedstrijden.

Uit de krant