Logo lissernieuws.nl
<p>Via een livestream beantwoordde Sinterklaas heel veel vragen van kinderen.</p>

Via een livestream beantwoordde Sinterklaas heel veel vragen van kinderen.

(Foto: Facebook/Dorpshart)

Sinterklaas in Lisse online verwelkomd

Het zal niemand zijn ontgaan dat Sinterklaas weer in ons land is. Hij kwam aan in Zwalk en tufte daarna direct door naar Lisse, waar hij zaterdagmiddag online heel veel vragen van kinderen beantwoordde.

Dat gebeurde via een livestream vanaf de Facebookpagina van Dorpshart Lisse. Van tevoren kon iedereen vragen insturen en Sinterklaas zou er zoveel mogelijk gaan beantwoorden.

In een bijna twee uur durende uitzending nam de goedheiligman alle tijd om onder meer de angst bij kinderen weg te nemen dat er dit jaar geen Pakjesavond zou zijn. “Waarom zou dat niet door kunnen gaan”, vroeg Sint zich af. “Het zal wel een beetje anders dan anders gaan, maar het gaat gewoon door.” Dat antwoord zorgde ongetwijfeld voor een zucht van verlichting in vele huiskamers.

Tijdens de livestream werden ook vragen gesteld via Facebook. Zo wilde Nathan weten of Ozosnel, het paard van Sinterklaas, wel een warme stal in Lisse heeft. Dat heeft-ie zeker, bij een manege aan de Rooversbroekdijk, vertelde Sint. Ook burgemeester Spruit begroette de Sint online.

Meer berichten