Lezing over wandelen van Groei & Bloei
Logo lissernieuws.nl
Wandelen is gezond en biedt mooie gelegenheid tot fotograferen.
Wandelen is gezond en biedt mooie gelegenheid tot fotograferen. (Foto: Pexels.com)

Lezing over wandelen van Groei & Bloei

Groei & Bloei afdeling Bollenstreek houdt donderdag 10 december een lezing over wandelen. Wandelen is een gezonde bezigheid voor iedereen. Rustig door het landschap gaan en genieten van al het moois dat je zomaar voorgeschoteld krijgt. 

Nederland kent vele mooie gebieden die het bekijken meer dan waard zijn. Oeroude landschappen die nog steeds aanwezig zijn zoals ze er generaties lang bij gelegen hebben. We gaan bij deze lezing van hot naar her in Nederland met het zwaartepunt op de kuststreek. Proberen de ziel van het landschap vast te leggen en genieten van de bloemen en planten die we tegenkomen, maar evenzo van de Nederlandse wolkenluchten.
Welke plaatsen of gebieden bezoeken wij? Dat zijn er veel, onder meer de duinen van Voorne, het Leersummerveld, de Dammerkade, Overasselt, de Rhoonse grienden, Tiengemeten, de Kwadehoek, de hei bij Hilversum, Anloo enz. enz.
Een lezing die uitnodigt om te gaan wandelen en genieten. Een lezing voor plantenliefhebbers en landschapsfotografen.

Datum : donderdagavond 10 december 2020
Locatie : De Klister, Heereweg 105, Lisse
Aanvang : 20.00 uur
Kosten : leden gratis, niet-leden € 2,50 (consumpties voor eigen rekening)
U dient zich van tevoren aan te melden, uiterlijk 1 december, bij Jolande Rusman, 06 23759952 (mag ook via WhatsApp) of jolanderusman@zonnet.nl.

Meer berichten