Logo lissernieuws.nl
Voor veel pubers was het in het begin wel leuk: niet naar school, maar lekker via je laptop lessen volgen. Maar inmiddels willen de meesten gewoon weer terug naar school. Het komt de sfeer thuis niet ten goede, zeker niet omdat er verder ook niet veel kan buitenshuis.
Voor veel pubers was het in het begin wel leuk: niet naar school, maar lekker via je laptop lessen volgen. Maar inmiddels willen de meesten gewoon weer terug naar school. Het komt de sfeer thuis niet ten goede, zeker niet omdat er verder ook niet veel kan buitenshuis. (Foto: Pixabay)
Kort nieuws

Webinar ‘Help je puber de corona-periode door!’

Het Centrum voor Jeugd en Gezin houdt op 4 februari in samenwerking met Tischa Neve een webinar over het ondersteunen van pubers in deze coronaperiode.

Het is bedoeld voor alle ouders met kinderen van 11 tot en met 16 jaar uit Hollands Midden. Een puber in huis... dat is voor veel ouders normaal al een uitdaging. En nu de coronacrisis al zolang duurt en zoveel van je puber vraagt, is het extra moeilijk. Hoe kan je je puber helpen? Hoe zorg je voor een goede sfeer in huis? Kinderpsycholoog en opvoedkundige Tischa Neve geeft je in dit webinar inspiratie. Het is een online lezing vol eyeopeners, voorbeelden en praktische tips die je direct in de praktijk kunt toepassen. Dit webinar vindt plaats op donderdag 4 februari van 20.00 tot 21.00 uur. Aanmelden voor de gratis CJG-webinar kan eenvoudig via www.cjgcursus.nl.

Meer berichten