Impressie van het nieuwe clubgebouw.
Impressie van het nieuwe clubgebouw. Foto: pr

FC Lisse verenigingsloterij met prijzenpot van € 4.500

Verenigingen Sport

FC Lisse houdt van 10 maart t/m 2 april een grote verenigingsloterij met een hoofdprijs om van te dromen. Sponsor Goodnight Slaapkamers stelt als hoofdprijs een bon ter waarde van € 1.500 ter beschikking. Er zijn daarnaast vele andere mooie prijzen te winnen, veel meer dan bij de reguliere jeugdloterij die door corona niet kan plaatsvinden.

In totaal bedraagt de waarde van de prijzenpot bijna € 4.500,00, waaronder ook een fiets en een luxe diner in een sterrenrestaurant. De prijs van een lot blijft € 2,50. De loten zijn vanaf 10 maart voor alle belangstellenden online te koop via de site van FC Lisse. Met de loterij helpen de kopers onder meer bij het realiseren van een gaaf jeugdplein, waar plannen voor zijn na het voltooien van de nieuwbouw.
De verenigingsloterij komt in de plaats van de FC Lisse Veiling 2020 en de jeugdloterij 2021. Beide evenementen kunnen door de coronabeperkingen helaas geen doorgang vinden. FC Lisse kan de hulp van de loterij natuurlijk goed gebruiken na een teleurstellende jaar, omdat de kantine al lange tijd dicht is.

Uit de krant