Trek je wandelschoenen aan en loop je eigen avondvierdaagse.
Trek je wandelschoenen aan en loop je eigen avondvierdaagse. Foto: pixabay

Schrijf je in voor de ‘Home Edition’ Avondvierdaagse Lisse en Lisserbroek

Verenigingen

De lente staat weer voor de deur en de behoefte om lekker naar buiten te gaan wordt alsmaar groter. De organisatie van de avondvierdaagse van Lisse en Lisserbroek zorgt er natuurlijk ook dit jaar voor dat je weer een paar mooie wandelingen in onze streek kunt maken.

Rekening houdend met de actuele maatregelen vanwege het coronavirus, heeft de organisatie besloten nog een keer ‘Home Edition’ van de avondvierdaagse aan te bieden. Dan maken de wandelaars gebruik van de succesvolle avondvierdaagse-app (eRoutes-app). Hiermee kun je individuele routes voor jou of het gezin uitkiezen.

Hoe werkt het?
Tijdens deze speciale editie van de avondvierdaagse kun je in de periode van 29 maart t/m 30 juni 2021 vier dagen wandelen vanaf je eigen huisadres. Voor 6,50 euro krijg je toegang tot de eRoutes-app waarmee je vier keer een nieuwe route kunt gaan lopen. Je kunt zelf het tijdstip en de dagen bepalen waarop je loopt; de enige voorwaarde is dat je de 4 routes binnen een periode van 2 weken aflegt. De afstanden waarvoor je kunt kiezen zijn 2 1/2 , 5 en 10 km. Na afloop ontvang je de avondvierdaagsemedaille bij je thuis.

Inschrijven voor de avondvierdaagse Home Edition kan vanaf 29 maart via www.svmarijke.nl. Bij het lopen van de routes wordt van de deelnemers verwacht dat zij zich houden aan de richtlijnen van de RIVM en de rijksoverheid of lokale overheid. Bij deelnemers onder de 18 jaar ligt de verantwoordelijkheid voor de (verkeers)veiligheid bij de ouders/verzorgers.

Namens de organisatie van de avondvierdaagse Lisse en Lisserbroek wensen we alle deelnemers veel loopplezier toe. We hopen in 2022 weer een vertrouwd en gezellig evenement te kunnen organiseren vanuit speeltuin Marijke.

Uit de krant