Logo lissernieuws.nl
<p>Leer beter slapen zonder slaapmiddelen.&nbsp;</p>

Leer beter slapen zonder slaapmiddelen. 

(Foto: pr)
Kort nieuws

Leer beter slapen met Marente

Voor veel mensen is een goede nachtrust niet vanzelfsprekend. Lekker doorslapen en uitgerust wakker worden, is voor velen een utopie. Met behulp van de onlinebijeenkomst ‘Beter Slapen’ is lekker slapen ook zonder slaapmiddelen mogelijk. Marente houdt deze onlinebijeenkomst op dinsdag 13 april van 19.30 tot 21.30 uur.

Deelnemers ontvangen informatie over het ontstaan van en het omgaan met slaapproblemen. Iedereen krijgt daarnaast informatie over de werking van slaapmiddelen en leert hoe storende gedachten die de slaap beïnvloeden, losgelaten kunnen worden. Verder is er ruim de tijd om vragen te stellen en ervaringen te delen.
Het webinar is bedoeld voor mensen met inslaap- en/of doorslaapproblemen en voor mensen die meer informatie willen over slaapproblemen, zodat zij mensen in hun omgeving kunnen helpen. Het webinar is op dinsdag 13 april van 19.30 tot 21.30 uur, na aanmelding ontvangen deelnemers van Marente een link om te kunnen inloggen en deel te nemen aan de avond.
Leden van Marente betalen voor deze bijeenkomst 7,50 euro. Niet-leden betalen 15 euro. Diverse zorgverzekeraars vergoeden deze bijeenkomst. Aanmelden graag uiterlijk 6 april.
Meer informatie bij Marente: 071-409 33 33 of mail naar: ledenservice@marente.nl of op de site: www.marente.nl/cursussen.

Meer berichten