Logo lissernieuws.nl
Foto: Pixabay

Humor en kattenkwaad bij de DigiTafel van WelzijnsKompas

In tijden van corona is het niet gemakkelijk om elkaar in groepjes te ontmoeten. Iedereen dient rekening te houden met allerlei maatregelen. Feit is wel dat men elkaar graag wil spreken en dat kan bij de DigiTafel. De eerstvolgende DigiTafel is maandag 12 april met als thema humor en kattenkwaad. 

Inmiddels schuiven circa zes deelnemers aan bij de DigiTafel. Zij vinden het erg leuk om een uurtje in gesprek te gaan over verschillende onderwerpen. Onderwerpen die ondertussen al besproken zijn: passies, wonen in de Bollenstreek, beweging, koken en vroeger was alles beter. Eigen inbreng is altijd welkom. Elkaar ontmoeten kan ook digitaal. Het is niet moeilijk om met elkaar achter een beeldscherm af te spreken. Het kan zelfs gezellig zijn. Het enige dat nodig is om aan te schuiven bij de DigiTafel is de zin om met een ander in gesprek te gaan, een mailadres en een laptop, computer of telefoon met internet/wifi. Uitnodiging voor deelname volgt per mail met een daarin vermelde link.
Er is een gespreksbegeleidster aanwezig en altijd iemand die kan helpen mocht het inloggen niet lukken. Deelname is gratis.

Data en tijden
Maandag 12, 19 en 26 april van 10.00 tot 11.00 uur. Meer info via Dionne Scheepmaker op d.scheepmaker@welzijnskompas.nl.

Meer berichten