Logo lissernieuws.nl
Foto: pr

Adamas lanceert Positief Fit Challenge

Heb jij kanker (gehad) en wil je weer lekkerder in je vel zitten? Daag jezelf uit met de Adamas Positief Fit Challenge. Vanaf eind mei ga je in groepsverband dagelijks aan de gang met een gezonde en positieve leefstijl.

We weten het allemaal. Meer bewegen, gezonde voeding en aandacht voor jezelf is goed voor je lichaam en voor je geest. En dat is toch wat je wilt? Je hebt kanker of bent klaar met de behandelingen en je zit niet lekker in je vel. Dan is deze challenge precies wat je nodig hebt. Je kunt de volgende resultaten verwachten:
· 2 tot 3 kg lichter leven (letterlijk en figuurlijk)
· juiste spirit om door te gaan met leefstijlverandering
· inzicht, bewustwording en kennis over je positieve gezondheid
· leefstijlverandering op het gebied van voeding, beweging en ontspanning
· een positieve verandering in jouw leefstijl en ontdek wie of wat jij daarvoor nodig hebt!

Dit is de challenge
Vanaf 27 mei starten we in groepsverband (max. 8 personen) met jouw leefstijlverandering op het gebied van voeding, beweging, ontspanning en positieve gezondheid. Gedurende 6 weken krijg je op iedere doordeweekse dag via de mail adviezen, tips, tools, opdrachten, work-outs waar we aan werken met elkaar. Je komt in een besloten appgroep waarin we ervaringen delen en elkaar kunnen steunen. Er zijn 6 groepsbijeenkomsten van 60 min. Iedere week op dinsdag of donderdagavond Bij Adamas Inloophuis, waarin we een pijler van positieve gezondheid bespreken (o.a. lichaamsfuncties, dagelijks functioneren en kwaliteit van leven). Voordat je met de challenge begint, krijg je een lichaamsanalyse van 45 minuten en een positief gezondheidsgesprek van 60 minuten. Na de Challenge hebben we een eindgesprek. Er vindt vooraf een digitale of live intake plaats bij Adamas. Het inloophuis biedt deze challenge aan voor 75 euro. De begeleiding is persoonlijk, maar jij hebt de regie!

Meer weten?
Wil je meer weten over deze challenge kijk op www.adamas-inloophuis.nl/positief-fit-challenge. Je kan je hier ook aanmelden. Adamas organiseert deze challenge samen met Ilona van Leefstijl Coaching Haarlemmermeer.

Meer berichten