Da Capo, Wereld Wijnen en Brood van Nu werken samen, een creatieve oplossing in deze coronatijd.
Da Capo, Wereld Wijnen en Brood van Nu werken samen, een creatieve oplossing in deze coronatijd. Foto: pr

Da Capo Lisse gaat samenwerking aan met regionale partners: Brood, wijn en muziek

Verenigingen

De coronamaatregelen hebben een enorme impact op de samenleving. Bedrijven maar ook verenigingen zoals Da Capo Lisse merken de gevolgen hiervan. Niet alleen in het teruglopen en stilleggen van activiteiten, maar ook op het financiële vlak.

Voor een vereniging als Da Capo Lisse betekent het onder meer dat optredens zoals de concerten van de Harmonie in het Mondriaanpark en op het Vierkant en het meelopen van de Show & Marchingband bij het Bloemencorso en de jaarlijkse taptoe niet door konden gaan.
Door het wegvallen van optredens is ook een groot deel van de inkomsten van Da Capo Lisse weggevallen. Omdat we als vereniging wel verder willen, is het idee geboren om op een andere manier inkomsten te creëren. Met trots kunnen we melden dat Da Capo Lisse een mooie samenwerking is aangegaan met twee regionale partners, te weten Wereld Wijnen uit Lisse en Brood van Nu uit Noordwijkerhout.
Wat houdt deze samenwerking in? In samenwerking met deze partners is het mogelijk om wijn- en brood-actieproducten van Wereld Wijnen en Brood van Nu te bestellen via een onlinebestelformulier op de website van Da Capo Lisse. Na bestelling en betaling krijgt u een code om de producten op te halen bij onze partners. Met het bestellen van deze heerlijke producten steunt u de muziekvereniging en helpt u ook Wereld Wijnen en Brood van Nu. Een win-winsituatie, fondsen voor Da Capo en ook inkomsten en bekendheid voor onze partners. Alle informatie over de te bestellen producten en het bestelformulier zijn te vinden op www.dacapolisse.nl

Uit de krant