Logo lissernieuws.nl
Foto: Pixabay

Rijbewijskeuringen in Lisserbroek

Senioren, chauffeurs met rijbewijs C/D/E en overige automobilisten die voor verlenging van hun rijbewijs moeten worden gekeurd, kunnen hiervoor terecht bij Goedkope Keuringen op 22 juni en vervolgens eens per maand in Dorpshuis de Meerkoet, Krabbescheerstraat 1. 

Voor informatie en een afspraak belt u naar het landelijke afsprakenbureau: 085 - 48 83 616. Zelf een datum reserveren kan via de website www.goedkopekeuringen.nl. De tarieven (incl. BTW): 75+ B/E en medisch € 40,00, Taxipas en C/D/E € 55,00.

Voordat u naar de keuring gaat dient er eerst een Gezondheidsverklaring gekocht te worden. De gemeente Haarlemmermeer verstrekt deze niet meer; de balie van Burgerzaken in Hoofddorp en Nieuw-Vennep verstrekt deze nog wel. Tevens kunt u het formulier downloaden via internet op mijn.cbr.nl (inloggen met DigiD). U beantwoordt de vragen en stuurt de Gezondheidsverklaring naar het CBR. Het kan een aantal weken duren voordat u de papieren die de arts moet invullen thuisgestuurd krijgt van Het CBR (per post of via de mail).

De verwerking en beoordeling door het CBR kan meerdere maanden in beslag nemen. Geadviseerd wordt om ruim van tevoren een afspraak te maken voor de keuring. Ook inwoners uit omliggende gemeenten zijn van harte welkom.

Meer berichten