Afbeelding
Foto: Pixabay

Aanvragen mantelzorgcompliment is nog mogelijk!

Zorg & Welzijn

Al vele mantelzorgers hebben het mantelzorgcompliment 2021 aangevraagd en ontvangen. Voor iedereen die als mantelzorger nog geen aanvraag heeft gedaan: dit kan nog steeds!

Mantelzorgers die aan de voorwaarden voldoen, kunnen het mantelzorgcompliment nog tot uiterlijk 1 november 2021 aanvragen bij WelzijnsKompas Hillegom-Lisse. Via de website van WelzijnsKompas, www.welzijnskompas.nl, kan het formulier digitaal ingevuld en verstuurd worden. Meer informatie en de voorwaarden zijn op de website te vinden.
Het is ook mogelijk een papieren versie van het aanvraagformulier in te vullen. Het formulier kan opgehaald worden op beide locaties van WelzijnsKompas. Bij dienstencentrum Elsbroek Hillegom kan dit op maandag-, woensdag- en vrijdagochtend en bij Medisch Centrum Lisse op dinsdag- en donderdagochtend. De openingstijden zijn van 09.00 – 12.30 uur.

Waardering van de gemeente
Het mantelzorgcompliment is een blijk van waardering van de gemeentes Hillegom en Lisse. Zij vinden het belangrijk dat mantelzorgers goed ondersteund worden en de waardering krijgen die ze verdienen.
Voor vragen over het mantelzorgcompliment en/of hulp bij het invullen van het aanvraagformulier kan men contact opnemen met WelzijnsKompas via info@welzijnskompas.nl of via telefoonnummer 0252-75 71 00, bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 12.30 uur.

Uit de krant