De heer Oostdam won als klant van Specsavers een gratis zonnebril.
De heer Oostdam won als klant van Specsavers een gratis zonnebril. Foto: pr

Winnaars zonnebrillen van Specsavers bekend

Zakelijk

Iedere klant van Specsavers maakte in de maand mei bij aankoop van een bril of hoortoestel kans op een gratis zonnebril. Zij konden ook een dierbare opgeven om kans te maken op een zonnebril. Afgelopen week werden de winnaars bekendgemaakt, ook bij de winkel in Lisse.

De oog- een hoorzorgspecialist trok twee winnaars. Van alle klanten die in de maand mei een aankoop hadden gedaan, was de heer Oostdam de gelukkige winnaar. Uit de speciale wensbox trok het winkelteam het kaartje van de heer Den Hollander. Hij was door de heer Van den Hoogen opgegeven, omdat ’zijn gezichtsvermogen is afgenomen en hij wel een opsteker verdient’.

Terug naar normaal
Met de zomer in aantocht en de aangekondigde versoepelingen lijkt het normale leven steeds meer terug te keren, ook in de winkelstraat. Toch kijken ze bij Specsavers Lisse met trots terug op de afgelopen tijd. “Het waren onzekere tijden, zeker voor ons, winkeliers, en onze medewerkers. Gelukkig konden we onze klanten blijven helpen. We zijn dan ook ontzettend blij dat onze klanten ons zijn blijven bezoeken. Als bedankje zetten wij hen en hun dierbare in het zonnetje met deze mooie zomerse prijs,” zegt Bram Slooten, eigenaar Specsavers Lisse.

De heer Den Hollander mocht een gratis zonnebril meenemen, dankzij meneer Van den Hoogen die hem had opgegeven voor de prijs.

Uit de krant