Zo zag een eerder picknickconcert van Da Capo in het Mondriaanpark eruit. Hopelijk wordt het zondag heerlijk weer!
Zo zag een eerder picknickconcert van Da Capo in het Mondriaanpark eruit. Hopelijk wordt het zondag heerlijk weer! Foto: pr

Harmonie Da Capo geeft wederom picknickconcert

Verenigingen

Nadat ook de harmonie van Da Capo als gevolg van de coronamaatregelen lange tijd niet heeft kunnen repeteren of optreden met elkaar, is er sinds de recente versoepelingen gelukkig weer wel die mogelijkheid. In korte tijd heeft de harmonie een programma in elkaar weten te zetten en dat wil de harmonie ook graag weer aan het publiek laten horen. 

Het werd langzaamaan al een traditie om in de zomer een picknickconcert te houden in het Mondriaanpark en gelukkig kan dat met de huidige maatregelen weer opgepakt worden.
Op zondag 11 juli zal de harmonie van Da Capo in het Mondriaanpark in de Poelpolder van 12.30 tot 13.30 een concert geven waarbij je als publiek gratis van kunt komen genieten. Neem een picknickkleedje of een stoeltje en eventueel lekkere hapjes mee en kom genieten!

Basisregels
Genieten van het picknickconcert kan dus weer, maar er gelden nog wel de basisregels van het RIVM:
- blijf thuis bij klachten,
- nies en hoest in de elleboog
- houdt 1,5 meter afstand. Als huishouden kun je dus gerust op een kleedje plaatsnemen, maar bewaar dan wel afstand tot anderen.

Uit de krant