De Summerschool biedt een keur aan activiteiten, creatief, maar ook sportief of mindful.
De Summerschool biedt een keur aan activiteiten, creatief, maar ook sportief of mindful. Foto: pr

Summerschool voor volwassenen

Activiteiten

Vanuit het project Ik doe mee wordt deze zomer een Summerschool georganiseerd. Summerschool heeft een divers programma waarbij op diverse locaties in Hillegom activiteiten en workshops plaatsvinden voor volwassen. 

De Summerschool biedt ook de inwoners uit de Duin- en Bollenstreek de mogelijkheid om talenten te ontdekken, iets anders uit te proberen of te ontdekken of een bepaalde activiteit aansluit. Het programma omvat een divers aanbod aan workshops, yoga, mindfulness, dans, muziek, sport, bewegen, creatief bezig zijn en natuuractiviteiten.
In de week van 19 tot 24 juli en van 23 tot 28 augustus zijn er bijvoorbeeld iedere ochtend om 10.30 uur verschillende activiteiten om lichamelijk en mentaal fit te worden en blijven. Op woensdagmiddag worden workshops over uiteenlopende onderwerpen gegeven. Ook in de tussenliggende weken biedt de Summerschool een divers aanbod aan. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door samenwerkingspartners zoals de Hillegomse Muziekschool, Balletschool Martha de Rijk, Fit4Lady en andere ondernemers die graag laten zien wat Hillegom te bieden heeft en graag bijdragen aan een mooi programma voor iedereen. Inwoners, verenigingen of organisaties kunnen nog een bijdrage leveren aan deze Summerschool. Leuke initiatieven op vrijwillige basis zijn nog welkom.
Meer info: www.welzijnskompas.nl/summerschool en www.hillegominbeweging.nl of bel Natalia Warmerdam via: 06–45 34 19 36.

Uit de krant