Logo lissernieuws.nl
<p>Zeker voor wie voor het eerst een kindje verwacht, heeft nog geen idee van de impact die zo&#39;n baby&#39;tje op je leven heeft.&nbsp;</p>

Zeker voor wie voor het eerst een kindje verwacht, heeft nog geen idee van de impact die zo'n baby'tje op je leven heeft. 

(Foto: )
Kort nieuws

Praten over ouderschap en hechting met je baby

Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Lisse houdt op 28 juli de online informatiebijeenkomst Ouderschap en hechting met je baby. Deze is bedoeld om zwangere vrouwen en hun partners voor te bereiden op het ouderschap.

Moeder of vader worden verandert je leven enorm. Iedereen gaat daar op zijn/haar eigen manier mee om. Deze interactieve bijeenkomst helpt je voorbereiden op het ouderschap. Wat betekent het om vader/moeder te worden? Hoe komt je nieuwe leven eruit te zien met een baby? Hoe hou je aandacht voor je relatie? Wat zijn de verwachtingen over het ouderschap en jullie baby? Hoe kan je je baby vóór en na de geboorte beter leren kennen, betekenis en ontstaan van hechten? Signalen van de baby herkennen? Het zijn allemaal onderwerpen waar we met elkaar over in gesprek gaan. De informatiebijeenkomst vindt online plaats via Zoom, op woensdag 28 juli van 19.30 tot 21.30 uur. Deze bijeenkomst is gratis! Voor meer informatie en aanmelden ga naar: www.cjgcursus.nl.

Meer berichten