Logo lissernieuws.nl
<p>September is de maand waarin Adamas iedereen oproept om beweging te komen en zo het inloophuis te steunen.</p>

September is de maand waarin Adamas iedereen oproept om beweging te komen en zo het inloophuis te steunen.

(Foto:)
Goede doelen

Kom in beweging met de Adamas Beweeg Challenge

De maand september staat bij Adamas Inloophuis in het teken van beweging. Schrijf je in voor € 15,00 en bepaal zelf welke sportieve challenge jij in september aangaat. Maak een mooie wandeling, trek je skeelers uit de kast, begin met baantjes zwemmen of ga lekker suppen op de Kaag. Kijk op www.adamas-inloophuis.nl/ABC

“Bij Adamas brengen wij mensen in beweging door ze hun (veer)kracht aan te reiken wanneer ze te maken hebben met kanker. Als ze zelf kanker hebben (gehad), maar ook voor naasten en kinderen die een vader, moeder of broertje/zusje hebben met kanker”, aldus Annelies Osinga, coördinator bij Adamas. Helaas is het inloophuis volledig afhankelijk van donaties, giften en dit soort leuke acties om geld te werven om mensen te ondersteunen.

Door mee te doen aan de challenge kom je letterlijk en (financieel) figuurlijk in beweging. Je kan zelf bedenken wat je doet, maar we hebben ook wat dingen opgezet, zoals:
1) Stadswandeling Haarlem met leuke stads- en persoonlijke vragen;
2) Themawandeling met wandelcoach in Keukenhofbos;
3) Yoga op het strand;
4) Georganiseerde fietstocht van 50 km met een hapje en drankje onderweg, eindigend met bitterballen en band bij de Rustende Jager in Nieuw-Vennep;
5) Diverse leuke workshops.

Aanmelding en informatie over data en tijden workshops: www.adamas-inloophuis.nl/ABC Na aanmelding ontvang je van ons meer inspiratie en de I DID IT Diamant. Doe vooral wat je leuk vindt!
Draag jij Adamas een financieel warm hart toe? Doneer dan via link.

Over het Adamas Inloophuis
Adamas is er om volwassenen en kinderen geconfronteerd met kanker te ondersteunen met het (her)vinden van hun (veer)kracht in hun proces met kanker. Dit doen we door behoeftegerichte activiteiten aan te bieden als lotgenotencontact, informatie, creatieve, bewegings- en verdiepende activiteiten en een-op-eengesprekken.
In het Adamas Inloophuis werken 80 vrijwilligers die 6.000 bezoeken begeleiden. In het oncologiecentrum van het Spaarne Gasthuis werken 20 vrijwilligers die jaarlijks 7.000 bezoeken begeleiden. Het Adamas Inloophuis is 100% afhankelijk van giften, donaties en subsidies. Jaarlijks is er € 300.000,- nodig om de gasten kwalitatief hoogstaande ondersteuning te bieden.

Meer berichten