Logo lissernieuws.nl
Voorbeeld van een van de pakketten die is uitgereikt.
Voorbeeld van een van de pakketten die is uitgereikt. (Foto: pr)

De Zomerpakkettenactie van Present Bollenstreek is weer een succes

De vakantie in onze streek is afgelopen week begonnen. Niet voor iedereen is dat een even leuke periode. Voor de mensen en gezinnen die niet op vakantie kunnen, organiseert Stichting Present Bollenstreek al een paar jaar de Zomerpakkettenactie. Ook nu hebben we deze weer op touw gezet.

Afgelopen periode zijn er circa 125 pakketten in de regio verspreid. Mogelijk gemaakt door de aanvragen vanuit de maatschappelijke organisaties en natuurlijk vooral door de mensen die een pakket hebben samengesteld. Zo hebben we ruim 410 mensen blij kunnen maken!


Dit hebben we allemaal kunnen realiseren zonder al te veel ruchtbaarheid aan onze actie te geven. Met het aanschrijven van de lezers van onze nieuwsbrief en de pakketsamenstellers van vorig jaar hebben we aan alle aanvragen kunnen voldoen! Mocht je volgend jaar ook mee willen doen, meld je dan aan voor de nieuwsbrief op www.presentbollenstreek.nl.

Word vrijwilliger
Ben je geïnspireerd door deze actie en wil je ook graag helpen? Dat kan! Wij zijn hard op zoek naar (groepen) vrijwilligers! Wil jij met je collega’s, sportmaatjes, vrienden, familieleden, kerk- of verenigingsleden een dag(deel) aan de slag? Laat het ons vooral weten via info@presentbollenstreek.nl.
Tijdens de zomervakantie gaan wij er ook even tussenuit. We nemen een pauze van 9 t/m 23 augustus.

Meer berichten