Sinds alle persconferenties over corona staat gebarentaal volop in de belangstelling. Reden voor de Volksuniversiteit om te komen met een cursus Nederlands met Gebaren, een van de nieuwe uit het programma voor het jaar 2021/2022.
Sinds alle persconferenties over corona staat gebarentaal volop in de belangstelling. Reden voor de Volksuniversiteit om te komen met een cursus Nederlands met Gebaren, een van de nieuwe uit het programma voor het jaar 2021/2022. Foto: Pexels.com

Volksuniversiteit Lisse klaar voor seizoen 2021/2022 met nieuwe cursussen

Activiteiten

Wie meer wil weten over de Volksuniversiteit Lisse (VL) en benieuwd is naar het uitgebreide cursusprogramma voor het komende seizoen, is hartelijk welkom op een van de open avonden. 

Op woensdag 1 en donderdag 2 september staan de deuren aan de Vuursteeglaan 9 van 19.00 tot 20.30 uur open voor belangstellenden. Diverse docenten zijn aanwezig voor inhoudelijke informatie over de cursussen. Daarnaast zullen medewerkers van de Volksuniversiteit graag meer vertellen over het aanbod van cursussen, workshops en lezingen. Direct inschrijven voor een cursus of workshop kan ook. De VL nodigt iedereen uit om even binnen te lopen voor een vrijblijvende kennismaking.
Het totaal aanbod van cursussen, workshops en lezingen is te vinden in de nieuwe cursusbrochure, die verkrijgbaar is bij onder meer de lokale bibliotheek en bij de balie van de Volksuniversiteit. De balie is geopend, van maandag t/m vrijdag en dan ook telefonisch bereikbaar tussen 10.00 – 12.00 uur. Voor alle informatie: www.volksuniversiteit-lisse.nl.
Kijk ook in de editie van LisserNieuws die op 31 augustus verschijnt; daar gaan we wat dieper in op de nieuwe cursussen die aan het programma zijn toegevoegd!

Uit de krant