Dit duo is te bewonderen op het grasveld bij De Greef tijdens het Gluren bij de Buren-buitenfestival.
Dit duo is te bewonderen op het grasveld bij De Greef tijdens het Gluren bij de Buren-buitenfestival. Foto: pr

Gluren bij de Buren houdt ‘buiten-editie’ op 25 september

Activiteiten

Dit jaar organiseert Gluren bij de Buren Lisse een ‘Gluren bij de Buren in de tuin’-festival. Zaterdag 25 september tussen 14 en 17 uur kunnen bezoekers in de buitenlucht luisteren en kijken naar musici en theatermakers die staan te popelen om weer op te treden voor publiek. 

Op 25 plekken in Lisse klinkt muziek, van hiphop tot klassiek, van jazz tot volksliedjes. Optredens beginnen om 14.00, 15.00 en 16.00 uur en duren steeds rond de 30 minuten. Aanmelden vooraf hoeft niet, anderhalve meter afstand tot elkaar bewaren wel!

Theater en exposities
Behalve veel soorten muziek zijn er ook enkele exposities en een theatervoorstelling van Jeugdtheaterschool Flores. Het volledige programma is opgenomen in het boekje van de Harddraverijvereniging dat begin september huis-aan-huis wordt verspreid.

Reggae en hip hop met ‘Greg-a-Man’
Op het Gluren-programma staan veel oude bekenden, maar er zijn ook nieuwe deelnemers. Bijvoorbeeld een optreden van het tropische duo Greg-a-Man met een combinatie van reggae, bubbling, hip-hop en partymuziek. Greg-a-Man heeft een hoog entertainmentgehalte en biedt een authentieke en komische act. Dit duo moet je zien, horen en vooral voelen. Stil blijven staan lukt niet, het publiek komt vanzelf in beweging. Ze zijn te vinden op het grasveld bij De Greef aan de Ruishornlaan 21.
Uitgebreide informatie over alle deelnemers is te vinden op www.glurenbijdeburen-lisse.nl.

Uit de krant