Logo lissernieuws.nl
Veel ouders vinden jongens druk. Hoe ga je daarmee om?
Veel ouders vinden jongens druk. Hoe ga je daarmee om? (Foto: pixabay)

Online CJG-workshop ‘Jongenstalenten (h)erkennen’

Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Hillegom organiseert op 30 september de online workshop ‘Jongenstalenten (h)erkennen’, voor ouders van jongens van 4 tot en met 12 jaar.

‘Ze zijn zo druk, ze luisteren niet, ze zijn constant aan het stoeien en dat loopt altijd uit op huilen.’ De lichamelijke en hormonale ontwikkeling van jongens heeft invloed op hun gedrag. Als je begrijpt hoe dit komt, kun je daar in de opvoeding rekening mee houden. De veelal ‘lastige’ ervaringen met jongens krijgen hierdoor een positief karakter. Want jongens zijn leuk, hebben talenten en door dit gedrag te herkennen en erkennen is opvoeden ook leuker.

Tijdens deze workshop bespreken we wat het van jou vraagt om jongens op te voeden. Je krijgt inzicht in het herkennen van talenten van jongens en hoe je die kunt stimuleren. We wisselen veel tips en ervaringen uit.

De workshop bestaat uit 1 online bijeenkomst via Zoom en vindt plaats op donderdag 30 september van 19.30 - 21.30 uur. Kosten: € 5,00 p.p. (ouderparen krijgen 10 % korting). Voor aanmelden en meer informatie ga naar: www.cjgcursus.nl.

Meer berichten