Logo lissernieuws.nl
Foto: Pixabay

Nieuw: Fiets zoekt Boer-tochten tijdens feestweek

Lisse Duurzaam houdt op 24 september een fietstocht langs lokale producenten van duurzaam geproduceerde producten. Het doel van de fietstocht is om zelf te zien hoe makkelijk we duurzaam geproduceerde producten lokaal kunnen kopen op fietsafstand. En dat in combinatie met gezonde lichaamsbeweging.

Als onderdeel van de feestweek heeft Lisse Duurzaam twee fietstochten uitgezet die je langs lokale duurzame ondernemers voert. De noordelijke route is 18 km en voert je via Lisse en Hillegom langs 6 bezoeklocaties. De zuidelijke route is 25 km en voert je via Lisserbroek en Sassenheim langs 9 locaties. De start voor beide routes is bij sportcentrum de Waterkanten in Lisse.

Tijdslots
Er kan in verschillende tijdslots tussen 11.00 en 13.30 uur worden gestart om het aantal deelnemers te verdelen. Tijdens de fietstocht moeten ook de overige coronamaatregelen worden gevolgd.
De deelname kost € 4,- per persoon en € 2,- voor kinderen tot 12 jaar. Hierbij is een tegoedbon voor een broodje en drankje onderweg bij één van de boeren inbegrepen. En verder een consumptiebon voor een drankje op het Vierkant aan het einde van de fietstocht. Deelname is mogelijk via aanmelding op de website van de Harddraverij Vereniging: www.feestweeklisse.nl.
Deze fietstocht wordt mede mogelijk gemaakt door: Lokaal Fonds Lisse, Rabobank, Meerlanden en de Harddraverijvereniging Lisse & Omstreken.

Meer berichten