Logo lissernieuws.nl
<p>Tijdens de VoorleesExpress ZomerBieb werd voorgelezen, deed iedereen mee aan taalspelletjes en kwamen er leuke gesprekjes op gang over een thema.</p>

Tijdens de VoorleesExpress ZomerBieb werd voorgelezen, deed iedereen mee aan taalspelletjes en kwamen er leuke gesprekjes op gang over een thema.

(Foto: pr)

Geslaagde VoorleesExpress ZomerBieb

Met plezier kijkt de Bibliotheek Bollenstreek terug op een geslaagde VoorleesExpress ZomerBieb. Dankzij toegewijde vrijwilligers heeft de VoorleesExpress op maar liefst vier locaties kinderen een leerzame en taalrijke middag kunnen aanbieden. 

In totaal waren er 33 bijeenkomsten in juli en augustus, verspreid over de bibliotheken in Lisse, Sassenheim, Oegstgeest en Noordwijk. Tijdens de bijeenkomsten werd een groepje kinderen voorgelezen en werd er samen gelezen, speelden ze taalspelletjes en voerden ze gesprekken. Dit alles aan de hand van een thema. Het waren leuke en leerzame bijeenkomsten. Op 27 augustus werd de laatste dag met enthousiasme van zowel kinderen als ouders afgesloten. De Bibliotheek Bollenstreek wenst de kinderen die hebben deelgenomen veel succes in het nieuwe schooljaar!

Meer berichten