Logo lissernieuws.nl
Foto: Pixabay

Groei & Bloei houdt plantenruilochtend

Groei & Bloei afdeling Bollenstreek houdt zaterdag 2 oktober een plantenruilochtend in de Lissese Heemtuin, aan het eind van de Don Boscostraat. 

“We hebben weer een heerlijke zomer kunnen genieten van onze tuin, de geuren, kleuren, verrassende bloemencombinaties of … toch niet helemaa? In dit geval, pak de schop en spit die te groot geworden plant eruit of deel hem in stukken, spit die plant die het niet naar zijn zin heeft eruit om een ander gelukkig mee te maken, zaailingen die de tuin proberen over te nemen…kortom: alles waarvan u het idee heeft: ”Dit gaat bij een ander beter.” Duik tevens in uw schuur, rommelhoek, kelder enz. en verzamel potten, pannen, gieters en andere tuingerelateerde spullen die u toch niet meer gebruikt en kom naar onze plantenruilochtend! Wie weet maakt u een ander blij met uw spulletjes en keert u tevreden huiswaarts met net die ene plant waar u naar op zoek was. Ervaring leert dat er van alles en nog wat op tuingebied wordt aangeboden en de keus riant is”, aldus Groei & Bloei.

Kom op tijd
Het hek van de Heemtuin gaat open om 10.00 uur en het ruilen start om 10.30 uur. Kom op tijd, want op = op. De Heemtuin sluit de poort weer na het ruilen.
Ook voor deze activiteit dient u zich aan te melden, want mocht het onverhoopt niet door kunnen gaan, dan wil Groei & Bloei u op tijd kunnen bereiken, zodat u niet met volle handen voor een dichte deur komt te staan. Aanmelden kan tot uiterlijk 28 september bij Jolande Rusman, 06 23759952 (ook Whatsapp) of via mail: jolanderusman@zonnet.nl

Meer berichten