Logo lissernieuws.nl
<p>De gemeente werkt samen met de politie en andere organisaties om georganiseerde criminaliteit tegen te gaan.</p>

De gemeente werkt samen met de politie en andere organisaties om georganiseerde criminaliteit tegen te gaan.

(Foto: Willemien Timmers)

Informatieavond: Hoe blijft uw bedrijf weerbaar tegen georganiseerde criminaliteit?

Businessclub Lisse houdt op 12 oktober vanaf 17.00 uur een open avond voor alle ondernemers van Lisse over hoe je weerbaar blijft tegen georganiseerde criminaliteit. Deze avond is in samenwerking met gemeente Lisse.

Het is de laatste tijd veel in het landelijke nieuws: het oprukken van georganiseerde criminaliteit. Dit is niet alleen een probleem van grote steden, maar ook van kleinere plaatsen. Natuurlijk willen ondernemers en gemeente dit in Lisse zo veel mogelijk voorkomen.
Door goed op te letten, kunnen ondernemers en inwoners criminaliteit in de omgeving zoveel mogelijk weren en hiermee schade voor bedrijven en directe omgeving voorkomen. Gemeente Lisse werkt hiervoor intensief samen met buurgemeenten, Politie, Openbaar Ministerie en andere partners.

Programma
Een gastspreker die de ins en outs van de criminele wereld kent, neemt de aanwezigen mee in hoe criminele organisaties werken. Ook adviseert hij ondernemers waar zij op moeten letten om niet bij dergelijke activiteiten betrokken te raken. Daarnaast vertelt een lokale ondernemer over zijn persoonlijke ervaringen met hoe snel georganiseerde criminaliteit je bedrijf kan beïnvloeden. Burgemeester Lies Spruit licht toe hoe gemeente, politie en overige partners bedrijven kunnen ondersteunen in weerbaar blijven. Na de bijeenkomst is er een buffet voor alle aanwezigen.

Gratis toegankelijk voor ondernemers uit Lisse
Dankzij een bijdrage van het Ondernemersfonds Lisse is deze avond en het buffet gratis toegankelijk voor alle ondernemers in Lisse. De avond vindt plaats in hotel-restaurant De Engel, Heereweg 386 in Lisse.

Aanmelden verplicht
Vanwege de coronamaatregelen, is aanmelden verplicht. Mensen kunnen zich tot vrijdag 8 oktober aanmelden via businessclublisse.nl/aanmelden.

Meer berichten