Logo lissernieuws.nl
<p>De winnende foto van Open Monumentendag in Lisse: kleine en grote bezoekers kijken bij de Zemelpoldermolen.</p>

De winnende foto van Open Monumentendag in Lisse: kleine en grote bezoekers kijken bij de Zemelpoldermolen.

(Foto: Marlene Vink)

Winnaars fotowedstrijd Open Monumentendag Lisse

Het Comité Open Monumentendag Lisse hield op Open Monumentendag (zaterdag 11 september) een fotowedstrijd. Iedere bezoeker aan de deelnemende monumenten kon een foto uploaden in de Facebookgroep Je bent Lisser als... Na afloop beoordeelde een jury de inzendingen.

Het heeft even geduurd voor de winnaars bekend zijn gemaakt. De winnaar is Marlene Vink, die een foto maakte bij de Zemelpoldermolen. “Fotograferen is een grote hobby van mij en ik wilde eens kijken of ik op Monumentendag een mooie foto kon maken voor de wedstrijd. Ik ben op verschillende locaties gaan kijken en bij de Zemelpoldermolen was hét moment daar! Ik zag een vader met twee kleine kinderen, het jongetje was zó enthousiast bij alles van de molen, binnen én buiten. Hier op de foto staat hij lang naar het waterrad te kijken en hij wilde voorlopig niet weg. Met toestemming van trotse papa Ivo de Grauw heb ik de foto ingestuurd voor de wedstrijd. Volgend jaar doe ik weer mee!”, aldus Marlene Vink.

Tweede en derde plaats
Met een foto van een meisje (Fenna) dat haar moeder hielp met de koffie in De Loft Lisse - op de zolderverdieping van de voormalige Tuinbouwschool - kwam W. van Calmthout op de tweede plaats terecht.
De derde plaats is voor Arja Luijk die een foto maakte van Menno Verrijt bij zijn expositie met schilderijen in de SWG-kerk te Lisse.

Meer berichten