Bij Adamas Inloophuis kun je terecht voor informatie, een luisterend oor en nog veel meer als kanker hebt (gehad). Ook wil het huis in gesprek met mensen over wat zij willen in de laatste levensfase. Weet jij dat al?
Bij Adamas Inloophuis kun je terecht voor informatie, een luisterend oor en nog veel meer als kanker hebt (gehad). Ook wil het huis in gesprek met mensen over wat zij willen in de laatste levensfase. Weet jij dat al? Foto: Renata Jansen

Weet jij wat jij wilt? Praten over de laatste levensfase

Algemeen

Bardo en Adamas Inloophuis nodigen je uit om met elkaar van gedachten te wisselen over een belangrijke vraag: Weet jij wat je wilt wanneer de laatste levensfase aanbreekt?

Dat we op een gegeven moment overlijden is onvermijdelijk. Nadenken en praten over de laatste levensfase met mensen in je omgeving is belangrijk, ook voor wie niet ziek of zorgbehoevend is. Daarom organiseren Bardo en Adamas Inloophuis de komende tijd 6 bijeenkomsten om met elkaar te praten over keuzes en wensen in de laatste fase die bij jou passen. Iedereen is welkom om over dit onderwerp mee te praten.

In gesprek over levensvragen                                                                     
Om met elkaar een goed gesprek te voeren heb je informatie nodig. Bardo en Adamas bieden die informatie en praten over je vragen, zorgen of afwegingen rond het levenseinde. Zoals: hoe heb ik eigenlijk geleefd? Wat is belangrijk voor je wanneer je gezondheid achteruit gaat? Hoe is het met mijn naasten en wat weten zij van mijn wensen? Niet alledaagse vragen waar we graag met je over in gesprek gaan. Wij nodigen je daarom van harte uit om deel te nemen aan de gratis bijeenkomsten.

Wanneer en waar vinden de bijeenkomsten plaats?                                                 
De gratis bijeenkomsten vinden plaats van 15.00-17.00 uur op de volgende data:
·        1 november 2021 bij Bardo,
·        29 november 2021 bij Adamas
·        31 januari 2022 bij Bardo
·        7 maart 2022 bij Adamas
·        4 april 2022 bij Bardo
·        25 april bij Adamas

Graag aanmelden via info@bardo.nl of mail@adamas-inloophuis.nl onder vermelding van In gesprek met de burger en welke bijeenkomst je bij wilt wonen.

Adres BardoBurg Jansoniushof 11, Hoofddorp
Adres Adamas: Eugenie Previnaireweg 61, Nieuw Vennep

Landelijk onderzoek
De gespreksbijeenkomsten worden georganiseerd in het kader van het landelijk onderzoek ‘In gesprek met de burger’, door Amsterdam UMC. Het onderzoeksproject wordt gesubsidieerd door ZonMw. Bardo en Adamas Inloophuis dragen daaraan actief bij in regio Amstelland & Meerlanden, in samenwerking met het Spaarne Ziekenhuis en de huisartsen. Wij ontmoeten je graag!

Uit de krant