Logo lissernieuws.nl
<p>Bij Adamas Inloophuis vinden in de komende tijd gesprekken plaats over wat jij wilt in je laatste levensfase. Ook belangrijk om aan te denken als je nu nog gezond bent.</p>

Bij Adamas Inloophuis vinden in de komende tijd gesprekken plaats over wat jij wilt in je laatste levensfase. Ook belangrijk om aan te denken als je nu nog gezond bent.

(Foto: Renata Jansen)

Weet jij wat je wilt wanneer de laatste levensfase aanbreekt?

Adamas Inloophuis in Nieuw-Vennep nodigt je uit om met elkaar van gedachten te wisselen over een belangrijke vraag: Weet jij wat je wilt wanneer de laatste levensfase aanbreekt?

Dat we op een gegeven moment overlijden is onvermijdelijk. Nadenken en praten over de laatste levensfase met mensen in je omgeving is belangrijk, ook voor wie niet ziek of zorgbehoevend is. Daarom organiseert Adamas Inloophuis de komende tijd 3 bijeenkomsten om met elkaar te praten over keuzes en wensen in de laatste fase die bij jou passen. Iedereen is welkom om over dit onderwerp mee te praten.

Levensvragen
Om met elkaar een goed gesprek te voeren heb je informatie nodig. Adamas biedt die informatie en praat over je vragen, zorgen of afwegingen rond het levenseinde. Zoals: hoe heb ik eigenlijk geleefd? Wat is belangrijk voor je wanneer je gezondheid achteruit gaat? Hoe is het met mijn naasten en wat weten zij van mijn wensen? “Niet-alledaagse vragen waar we graag met je over in gesprek gaan. Wij nodigen je daarom van harte uit om deel te nemen aan de gratis bijeenkomsten.”

Wanneer?
De gratis bijeenkomsten vinden plaats van 15.00-17.00 uur op de volgende data: 29 november 2021, 7 maart 2022 en 25 april 2022.
Graag aanmelden via mail@adamas-inloophuis.nl onder vermelding van In gesprek met de burger en welke bijeenkomst je bij wilt wonen. Het adres van Adamas Inloophuis is Eugenie Previnaireweg 61, Nieuw-Vennep

Landelijk onderzoek
De gespreksbijeenkomsten worden georganiseerd in het kader van het landelijk onderzoek ‘In gesprek met de burger’, door Amsterdam UMC. Het onderzoeksproject wordt gesubsidieerd door ZonMw. Adamas Inloophuis, maar bijvoorbeeld ook Bardo in Hoofddorp dragen daaraan actief bij in regio Amstelland & Meerlanden, samen met het Spaarne Ziekenhuis en de huisartsen.

Meer berichten