Logo lissernieuws.nl
<p>Het Comit&eacute; Open Monumentendag Lisse kan wel een paar extra handen gebruiken om de editie voor volgend jaar tot een nog groter succes te maken.</p>

Het Comité Open Monumentendag Lisse kan wel een paar extra handen gebruiken om de editie voor volgend jaar tot een nog groter succes te maken.

(Foto: pr)

Cultuurliefhebbers gezocht voor Comité Open Monumentendag Lisse

Ook zo genoten van Open Monumentendag? Comité Open Monumentendag Lisse zoekt enthousiaste cultuurliefhebbers die Comité Open Monumentendag willen komen versterken. 

Ben jij degene die volgend jaar deze dag tot een nog groter succes wil maken? Neem dan contact met ons op! Enige kennis en handigheid hebben in het werken met de programma’s Word en Excel, alsmede communicatief vaardig genoeg zijn om te mailen en te schrijven met derden is een pre.
Door jouw inzet kan de Open Monumentendag van 2022 weer tot het grootste en mooiste culturele evenement van Lisse uitgroeien. Voor meer informatie of nader contact: stuur een mailtje naar secretariaatomdlisse@gmail.com De huidige comitéleden kunnen uw hulp goed gebruiken!

Meer berichten