Logo lissernieuws.nl
<p>Bij &#39;Mijn Positieve Gezondheid&#39; ligt de nadruk op onder meer wat een leven betekenisvol maakt. Genieten van kleinkinderen, bijvoorbeeld.</p>

Bij 'Mijn Positieve Gezondheid' ligt de nadruk op onder meer wat een leven betekenisvol maakt. Genieten van kleinkinderen, bijvoorbeeld.

(Foto: pr)
Senioren

Bijeenkomst over Mijn Positieve Gezondheid in De Beukenhof

Heeft u er al eens van gehoord? Positieve gezondheid? De kans is groot, want het idee wordt door steeds meer mensen omarmd. Het gaat erom dat we op een positieve manier naar onze gezondheid kijken. 

Dat we het accent niet leggen op de ziekte, maar op de mensen zelf, op hun veerkracht en op wat hun leven betekenisvol maakt. Maar hoe doe je dat? Hoe houd je regie over je eigen leven?

Deskundigen
Op vrijdagmiddag 5 november om 14.00 uur verzorgen de seniorenorganisaties KBO en PCOB een presentatie in De Beukenhof (Eikenlaan 2) over dit onderwerp. Er zijn twee deskundigen met veel ervaring op dit terrein. De een is Hilde Koudijs. Zij werkt bij WelzijnsKompas en is daar verantwoordelijk voor ‘Welzijn op recept’. De ander is Marcia de Groot, die als coördinator bij het Adamas Inloophuis werkt en daar de zorg voor gasten en vrijwilligers heeft. Belangstellenden zijn van harte welkom. De toegang en het kopje koffie zijn gratis.

Meer berichten