Logo lissernieuws.nl
Loop jij mee in de Halloweenoptocht of ga je Trick or Treat doen? | Foto: pr
Loop jij mee in de Halloweenoptocht of ga je Trick or Treat doen? | Foto: pr (pr)

Halloweenoptocht in centrum van Lisse

Dorpshart Lisse staat zaterdag 30 oktober helemaal in het teken van Halloween. Zo lopen er verklede personen rond in het centrum, is er een optocht en voor de kinderen Trick or Treat. Ook kunnen zij een glittertatoo laten zetten.

Voor wie mee wil lopen in de Halloweenoptocht is het goed om te weten dat de deelnemers zich verzamelen vanaf 14.45 uur op ‘t Vierkant. De optocht vertrekt om 15.00 uur over het Vierkant via de Heereweg, Kanaalstraat, Tulpenstraat en Ruishornlaan richting De Greef. Hier zal in samenwerking met Jongerenwerk een spannend spookhuis zijn. Aanmelden voor de optocht is niet verplicht maar wel fijn. Stuur hiervoor een mail naar info@dorpshartlisse.nl.

Trick or Treat
Op zaterdag 30 oktober wordt er in Dorpshart Lisse ook een Trick or Treat georganiseerd voor kinderen. Zij kunnen verkleed als bijvoorbeeld heks, mummie of griezel langs ondernemers voor een trick (grapje) of treat (snoepjes). De ondernemers hebben een bakje met snoepjes klaarstaan, dus trek je mooiste (griezel)verkleedkleren aan en ga op snoepjestocht. Verzamel jij de meeste snoepjes van iedereen? Dat wordt smullen! Let op: de deelnemende winkeliers zijn duidelijk herkenbaar aan een poster op het raam.

Meer berichten