Logo lissernieuws.nl
Foto: De Zwarte Tulp
Vrijwilligers

Word baliemedewerker bij De Zwarte Tulp

Museum de Zwarte Tulp houdt zaterdag 13 november en op woensdag 17 en 24 november van 13.00 tot 17.00 uur een inloopmiddag en verwelkomt dan graag nieuwe vrijwilligers die de ontvangstbalie willen bemensen.

Museum De Zwarte Tulp is hét museum over de bloembollencultuur en over bollengerelateerde kunst. We nemen onze bezoekers mee in het rijkgeschakeerde verhaal van de bloembollencultuur: de eeuwenoude geschiedenis, het werken op het land met zijn seizoensgebonden ritme, het wetenschappelijk onderzoek, de export en toeristische promotie.
De balie/VVV-medewerkers zijn de mensen die ervoor zorgen dat het museum elke middag geopend is van 13.00 uur tot 17.00 uur. Op maandag is De Zwarte Tulp gesloten. Vrijwilligers geven zelf hun voorkeur aan op welke middag(en) zij beschikbaar zijn.

Klantvriendelijk
Bent u klantvriendelijk, beschikbaar tijdens werkdagen (13.00 tot 17.00 uur) en twee keer in de maand een weekenddag, en heeft u enige affiniteit met kassa en computer? Dan komen wij graag in contact met u. Kennis hebben van de streek en het spreken van vreemde talen (ook al is dit beperkt) zijn een pré.

Rondleiding
De aanwezige vrijwilligers zullen u deze middag uitgebreid informeren over deze leuke functie in een wel heel bijzondere werkomgeving. Ook zullen zij u een rondleiding geven en kunt u al uw vragen stellen. Aanmelding vooraf is niet noodzakelijk. Mocht u op deze middagen niet in de gelegenheid zijn om langs te komen dan bent u ook op een ander moment welkom. U kunt een mail sturen naar info@museumdezwartetulp.nl of bellen naar 0252-417900. Wij maken dan graag een afspraak met u. In verband met de maatregelen die gelden vanaf 6 november zijn wij verplicht om naar uw coronatoegangsbewijs te vragen.

Meer berichten