Logo lissernieuws.nl
<p>Ook N.S.L. kreeg steun van Rabo Clubsupport.</p>

Ook N.S.L. kreeg steun van Rabo Clubsupport.

(Foto: pr)
Goede doelen

Inwoners uit de Bollenstreek steunen lokaal verenigingsleven massaal via Rabo ClubSupport

Bijna 5.000 inwoners uit de Bollenstreek hebben de afgelopen weken via Rabo ClubSupport gestemd op hun favoriete clubs en verenigingen. In totaal waren er 218 doelen en projecten waaruit men kon kiezen, al deze clubs en verenigingen kunnen rekenen op een ondersteuning. De bank verdeelde dit jaar € 100.000 met Rabo ClubSupport.

Na het tellen van alle stemmen bleek Bloemencorso Bollenstreek als grote winnaar uit de bus te komen. Zij ontvangen € 3.500,- vanuit Rabo ClubSupport voor de aanschaf van nieuwe onderstellen voor de praalwagens. Maar er waren veel meer winnaars. Zo krijgt Fietsmaatjes Hillegom Lisse € 2.496,46 voor nieuwe stoelen op de oudere duofietsen, zodat er weer comfortabel op gereden kan worden. En AV De Spartaan ontvangt € 2.315,98 voor de aanschaf van makkelijk te bedienen materieel voor het groenonderhoud rond het terrein. FC Lisse krijgt € 1.719,00 om te zijner tijd meubilair en overige attributen aan te schaffen voor de nieuwe accommodatie. Een bedrag van € 1.205,33 gaat naar de Zonnebloem Lisse. Dit wordt gebruikt voor de entree van bloemenpark Keukenhof, waar de Zonnebloem haar gasten jaarlijks mee naar toe probeert te nemen. Scoutinggroep Shawano’s kan uitkijken naar € 774,95, dat gebruikt wordt voor een nieuw op maat gemaakt dekzeil ter bescherming van de sleper voor de vletten. Stichting Puntenburg is dankzij een bedrag van € 663,89 weer wat dichter bij de aanschaf van een zadel voor een nieuw paard.

Benieuwd naar alle donaties in de Bollenstreek? Het totale overzicht en meer informatie vind je op Rabobank.nl/clubsupport

Over Rabo ClubSupport
Via Rabo ClubSupport konden clubs en verenigingen zich aanmelden voor ondersteuning op het gebied van kennis, netwerk en financiën. Dit jaar hebben meer dan 30.138 clubs zich landelijk opgegeven. In de Bollenstreek hebben 218 verenigingen zich aangemeld en hebben bijna 5.000 leden hun stemmen uitgebracht. Tot en met 25 oktober konden leden van de Rabobank via de Rabo Bankieren App stemmen op hun favoriete club of vereniging.

Meer berichten